Vraag en aanbod clubs

Club biedt aan

  Club biedt aan...
jun TC Stekene biedt haar buitenverlichting aan. 12 kwikdamplampen (wit licht) met armatuur 2000W per lamp + voorschakelapparatuur. Beschikbaar half juli 2020. Contact : nicolas-vds@hotmail.com of 0477/77.57.79.
mei TC De Rakket verkoopt luchthal (35m x 36m)  voor 2 terreinen. Inclusief motor, verwarming, nooddeur, draaideur en verlichting.
Vraagprijs: € 12.000,-
Informatie en foto's op: https://www.derakket.be/te-koop-luchthal-tc-de-rakket/
Contacteer ons op:  info@derakket.be
jan TC Zevenbergen verkoopt luchthal (ballon) in perfecte staat voor 2 outdoor-terreinen inclusief alle toebehoren zoals draaideur, nooddeuren, schijnwerpers, verwarming, ... (aanleiding : heraanleg outdoor-terreinen)
De luchthal kan nog tot begin april bezichtigd worden op onze club.
Voor meer info: T 0475/79.91.38 of info@zevenbergensport.be
jan TC Westerlo verkoopt luchthal poly ned. 32x33 m voor 2 tennisbanen. Inclusief verwarming, motor, verlichting, ... klaar om te starten. Staat tot 1 april nog bij ons op de club. Wegens aankoop nieuwe. Prijs 20.000 euro Bellen op 0477 88 71 28 of info@tcwesterlo.be
jan TC Stabroek biedt haar binnenverlichting aan. Dit voor vier velden. merk Phillips. 120 bakken met elk 4 x 55 watt PPl lampen. Beschikbaar deze zomer. Contact: 0475/55.43.73 of rudi.janssens2@telenet.be

 

okt TC Tenkie verkoopt 10 veegborstels voor binnenbanen. De baanbezems zijn in goede staat. Interesse? De prijs is €50 per stuk en €400 voor 10 stuks. Contacteer Bram Elens voor meer info: Secretariaat@tenkie.be - 0472/33.80.66.
okt Wegens vernieuwing van de indoorpleinen, verkoopt TC Tenkie twee machines om de terreinen te onderhouden. Ze werken beiden nog prima en kunnen, bij een goed bod, afgehaald worden bij TC Tenkie te Kiewit.
Foto 1: Deze machine wordt gebruikt voor het onderhoud van onze indoor gravelbanen. Werkt op elektriciteit.

Foto 2: Deze machine wordt gebruikt voor het onderhoud van hardcourt banen. Werkt op elektriciteit.

Interesse? Neem contact op met Elens Bram: 0472/33.80.66

 

Club zoekt

  Club zoekt ...
okt Stad Kortrijk investeert in de sportsite van Wembley en wil deze moderniseren en uitbreiden tot een open, stedelijk sportpark. Zo is het o.a. de bedoeling om zowel indoor als outdoor padelterreinen te realiseren en een stabiele club te huisvesten op de site Wembley die het hele jaar door een aanbod voorziet. Stad Kortrijk start hiervoor de kandidaatstelling.
Heb je interesse? Alle detailinformatie vind je in dit document.
aug Voor zijn cafetaria is het bestuur van Kon. Boom Tennis Club vzw op zoek naar een zelfstandige uitbater. Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse werking van de cafetaria, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van een dagschotel en/of kleine snacks De cafetaria is gelegen in het park van Boom, in een groene omgeving tussen de tennis- en voetbalterreinen van de gemeente Boom. Het heeft een groot gezellig zomerterras, gelegen bij wandel- en fietsroutes, bij een speeltuin…. . Kan uitgebaat worden als een eetcafé, want er is geen permanente horecazaak in de omgeving. Divers cliënteel, tornooien, interclub, allerhande sport- en nevenactiviteiten worden georganiseerd door de tennisclub.
Interesse? Neem contact op via etienneherremans@tennisclubboom.be (www.tennisclubboom.be).
jun Tennisclub Koninklijke Witte Duivels zoekt een zelfstandige uitbater voor de tennisclub. Heb je barervaring en een talent in de keuken? Dynamisch en service minded? Neem dan snel contact op met Xavier Verbeeck via xverbeeck@gmail.com of 0497/05.31.69.
apr Voor zijn cafetaria is het bestuur van Woten op zoek naar een zelfstandige uitbater. Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van een dagschotel en/of kleine snacks De cafetaria van Woten is een bruisende horeca-zaak gelegen in een groene omgeving tussen de tennis- en voetbalterreinen van de gemeente Sint-Stevens-Woluwe, dicht bij een wandel- en fietsroute en in de achtertuin van de gebouwen van de NAVO. Van kinderen en volwassenen die hun sportactiviteit vol enthousiasme beoefenen, tot buurtbewoners die zich eerder richten op een gezellig samenzijn, het cliënteel is heel divers. Tornooien, allerhande nevenactiviteiten georganiseerd door het bestuur van Woten, een gezellig zomerterras, een bestuursvergadering, alles komt bij ons aan bod!
Interesse? Neem contact op via: info@woten.be