Win Tennis

Up for a challenge?

Gaan spelers van je club graag de uitdaging aan? Dan kunnen ze hun kans wagen in onze WIN-formats! Ideaal om hun skills te verbeteren of spelervaring op te doen. Bereid hen voor op een spannende wedstrijd tegen een speler van hun niveau!

Ethias Tennis Tour Junior

De vroegere Ethias Tour.

Dit is het grootste individuele jeugdcompetitiecircuit voor spelers tot 15 jaar én voor ieders niveau dankzij het grote aanbod aan reeksen. Een tornooi duurt 1 of 2 weken. Zijn jullie jeugdspelers er klaar voor? Ben jij er klaar voor?

Tot en met 15 jaar.

Interclub Junior

Interclub: waar tennis een teamsport is. Starter of gevorderde? Plezier gegarandeerd in de Interclub Junior! De jeugdspelers spelen 2 enkel- en 1 dubbelwedstrijd per ontmoeting op hun niveau. Dé ideale format om je jeugdspelers een eerste leuke competitie ervaring te te laten beleven.

Tot en met 15 jaar.

Interclub volwassenen

Voor veel tennisspelers is deze teamcompetitie de mooiste tijd van het jaar. En terecht! Samen met je team voor een halve of hele dag eropuit trekken en andere clubs challengen. De kers op de taart? Samen gezellig naklinken aan het einde van de dag! Ja, winnen is leuk, maar deelnemen is bij interclub zeker zo fijn.  Wist je dat je naast de gekende voorjaarsinterclub ook ploegen kan inschrijven voor de recreatieve najaarsinterclub?

Tennis Tour

Het vroegere criterium.

In de Tennis Tour geef je recreanten en toppers, enkel- en dubbelspelers, jong en oud, de kans om zich te meten met een tegenstander. Het is niet alleen een leuke uitdaging voor spelers, maar zorgt ook voor een gezellige drukte op en rond de club.